Stichting Konnekt Buurtnetwerken is opgericht in 2014. Vanuit een idee dat ontstaan is in 2011 is het project uitgegroeid tot een volwaardige stichting met een toekomstperspectief. Het buurtnetwerk verbindt en versterkt de buurt en haar bewoners. Dit doet het door vraag en aanbod met elkaar te matchen. Het wil praktische hulp bieden, aanspreekpunt zijn en mensen met elkaar in contact brengen.

Alle bewoners kunnen met vraag en aanbod terecht bij het netwerk. ‘Konnekt’ richt zich in eerste instantie op het gebied Spijkenisse Zuidwest. Daaronder vallen de wijken Vogelenzang Zuid, Akkers Centrum, Grassen, Voorden, Kreken, Donken, Gaarden en Dreven.

Buurtnetwerk organiseert regelmatig leuke activiteiten en netwerkbijeenkomsten. De medewerkers van ‘Konnekt’, van bestuur tot activiteitenmedewerkers, doen dit alles op vrijwillige basis.
Waar kan Stichting Konnekt Buurtnetwerken u bij helpen?

– Het matchen van vraag en aanbod van spullen die een tweede kans verdienen (Denk hierbij aan kleding, meubelen, fietsen, speelgoed etc)
– Het matchen van vraag en aanbod betreffende (kleine) karweitjes in en om het huis
– Het in contact komen met buurtbewoners
– Een overzicht van andere activiteiten in de wijk
– Een koppeling aan de juiste professionele instantie

Stichting Konnekt Buutnetwerken is op zoek naar enthousiaste vrijwiligers binnen de wijk. Heb je interesse of wil je meer weten over onze huidige openstaande vacatures? Kijk dan bij de vacatures op deze website.

De stichting Konnekt Buurtnetwerken is tevens te vinden op Facebook www.facebook.com/buurtnetwerken en via twitter Buurtnetwerk.