Kledingbank

Elke maandagochtend om half tien opent de gratis kledingbank van Stichting Konnekt Buurtnetwerken aan de Lenteakker 5c in Spijkenisse haar deuren voor mensen, gezinnen en andere huishoudens die (tijdelijk) op of onder de armoedegrens leven. Cliënten van de Konnekt-kledingbank kunnen na een korte simpele aanmeldprocedure eens per maand op een aangewezen vaste tijd op maandag tussen 9:30 en 14:30 uur gratis kleding voor zichzelf en/of hun gezinsleden  komen uitzoeken. De vrijwilligsters helpen u graag bij het maken van uw keuze uit het aangeboden constant wisselende assortiment kledingstukken en vanzelfsprekend staat er voor u als cliënt van de kledingbank ook altijd een gratis kopje koffie of thee in onze gezellige huiskamer voor u klaar.

Vrijwilligsters van de Konnekt Kledingbank

Stichting Konnekt richt zich in eerste instantie op bewoners uit de wijk Spijkenisse Zuid-West (de Akkers, Vriesland en Vogelenzang-Zuid) maar in principe mogen alle inwoners van de gemeente Nissewaard die op of onder de armoedegrens leven aanspraak op de gratis kledingbank van Stichting Konnekt Buurtnetwerken aanvragen.

Mocht u zich willen aanmelden als cliënt voor onze gratis kledingbank dan kunt u het aanmeldformulier op maandag tussen 9:00 en 14:30 uur ook persoonlijk in de buurthuiskamer Zuid-West op komen halen. Heeft u hulp nodig bij het invullen van het aanmeldformulier dan staan onze vrijwilligers voor u klaar om u daarmee te helpen. Wanneer u klaar bent met het invullen van het aanmeldformulier dan kunt u telefonisch (0181 375123) of via de e-mail (kledingbank@konnekt-buurtnetwerken.nl) een afspraak maken om te laten beoordelen of u recht hebt op gebruik van de kledingbank.

Heeft u kleding om te doneren? Hele en schone kleding, schoenen en accessoires (voor zowel dames, heren als kinderen in alle leeftijden en maten) kunnen elke maandag tussen 9:00 en 14:30 uur afgegeven worden in onze buurthuiskamer aan de Lenteakker 5c in Spijkenisse.